Decorum met varende kwekerij op Corso

Decorum met varende kwekerij op Corso

Ook dit jaar was Decorum Plants & Flowers met een goed vertegenwoordigde boot aanwezig bij het Varend Corso. Met als thema 'kwekerij op het water' liet de boot zien hoe het er aan toe gaat op de tuin. Van kwaliteitscontrole, tot gerbera's hoezen. Het was er allemaal.

Afgelopen vrijdag begon het Varend Corso met wat regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Duizenden varend corso fans trotseerden de regen om hun favoriete bootshow van het jaar voorbij te zien komen. Deze positieve vibe was dan ook voelbaar op het water. Zaterdag en zondag zagen er een stuk zonniger uit en dat maakte de sfeer op de boot nóg leuker. In het zonnetje en begeleid door motiverende feestmuziek, werd een scala aan topkwaliteit bloemen en planten getoond aan alle toeschouwers en de jury van het Varend Corso.

Hoe de Decorum Plants & Flowers boot er volgend jaar uit zal zien blijft natuurlijk een verrassing, maar nieuwe enthousiaste ideeën gaan al rond. Heb jij een leuk thema, of creatief idee voor de Decorum Plants & Flowers boot volgend jaar? Stuur deze dan naar info@decorumcompany.com met als onderwerp VAREND CORSO 2025 en wie weet vaar jij wel mee volgend jaar!

Bron:

Deel artikel