Addenda start seizoen met 'Hebe on Tour'

Addenda start seizoen met 'Hebe on Tour'

Voor het tweede jaar op rij organiseert Addenda de ‘Hebe on Tour’. Met een bus vol Hebe planten bezoekt het Marketing- en Verkoopteam belangrijke sierteelt regio's zoals het Westland, Aalsmeer, Rijnsburg en Boskoop. Tijdens deze tour informeren en inspireren zij handelspartners over het uitgebreide assortiment Hebe Addenda, innovatieve Hebe concepten, noviteiten en exclusieve specials.

In de weken 28 en 29 rijdt de opvallende Addenda bus door het land om handelspartners de gelegenheid te bieden persoonlijk kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen binnen het Hebe Addenda assortiment. Deze tour biedt een uitgelezen kans om direct in contact te komen met het Addenda Team en te horen over de nieuwste trends en mogelijkheden binnen het Hebe Assortiment.

Primeur: Hebe Petitable
Met trots presenteert Addenda tijdens de Hebe on Tour een nieuw concept: Hebe Petitable. Deze verfijnde toevoeging aan het assortiment combineert de prachtige en compacte Hebe Petita in een 23 cm schaal, speciaal ontworpen voor gebruik op tafels. Hebe Petitable: De naam zegt het al, deze naam weerspiegelt perfect het doel van dit product: een compacte, stijlvolle plantenschaal die ideaal is voor op de tuin- of bijzettafel. Hebe Petitable biedt een elegante oplossing voor wie op zoek is naar een kant en klaar tafel spektakel.

Altijd zomer met Hebe Addenda
Hebe is een groenblijvende plant die tot ver in het najaar schitterend bloeit. Vlinders en bijen zijn gek op de Hebe, vanwege haar nectarrijke bloempluimen. De Hebe Addenda is er in 4 varianten: Donna, Petita, Vinoa en Classica. Het hele assortiment ontdek je tijdens de Hebe Tour en de beschikbaarheid van Hebe vind je in de beschikbaarheidslijst. Vraag de nieuwste beschikbaarheidslijst aan via info@addenda.com. Ook voor vragen over de Hebe Tour kun je daar terecht.

Tourdata en locaties
‘Hebe on Tour’ zal plaats vinden in week 28 en 29. Op onderstaande data kan je het Addenda team verwachten in de regio’s:
• Dinsdag 9 juli – Boskoop
• Woensdag 10 juli – Aalsmeer
• Donderdag 11 juli – Westland
• Dinsdag 16 juli – Westland
• Woensdag 17 juli – Aalsmeer
• Donderdag 18 juli – Rijnsburg

Bron:

Deel artikel