John van Santen treedt toe tot directie van Metazet

John van Santen treedt toe tot directie van Metazet

Metazet kondigt aan dat John van Santen per 1 september de functie van commercieel directeur zal vervullen. Van Santen brengt een schat aan ervaring mee, die uitstekend benut zal worden voor de groei en ontwikkeling van de organisatie.

“We zijn verheugd om John te verwelkomen in ons team,” aldus Luke van Adrichem, Algemeen Directeur Metazet. “Zijn uitgebreide kennis van de tuinbouwsector en zijn bewezen leiderschapskwaliteiten zijn een grote aanwinst voor Metazet. We kijken ernaar uit om samen te werken aan onze gezamenlijke ambitie om te groeien en de toekomst van de sector te versterken.”

John van Santen kijkt enthousiast uit naar zijn nieuwe rol bij Metazet: “Ik heb enorm veel zin om bij Metazet aan de slag te gaan. Metazet staat bekend om zijn innovatieve oplossingen en sterke positie in de markt. Ik zie veel mogelijkheden om samen met het team onze ambities waar te maken, nieuwe markten te betreden en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de tuinbouwsector."

Metazet B.V. is een expert op het gebied van kasinrichting, intern transport en produceert wereldwijd teeltsystemen voor onder andere de teelt van bloemen, planten, groenten en fruit. Vanuit locaties in Nederland, Canada, Polen en China ontwikkelt en produceert Metazet B.V. onderdelen die bijdragen aan efficiëntere teelt, hoger rendement en duurzame opbrengst. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan productontwikkeling, om bij te kunnen dragen aan de tuinbouw van de toekomst.

Bron:

Deel artikel