Nieuwe Branch Manager voor Royal Brinkman UK

Nieuwe Branch Manager voor Royal Brinkman UK

Vanaf 1 juli 2024 is Andrew Storey de nieuwe Branch Manager van Royal Brinkman UK. Vanuit deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het team en de commerciële resultaten. In nauwe samenwerking met het sterke sales team en ervaren productspecialisten zal Andrew de wensen van de markt verder implementeren.

Met Andrew Storey krijgt Royal Brinkman UK een ervaren Branch Manager met een uitzonderlijke staat van dienst. Andrew heeft veel ervaring in business development en heeft bewezen een sterke, dynamische leider te zijn. John Heijboer, Commercieel Manager Europa bij Royal Brinkman: “Ik ben blij dat Andrew voor Royal Brinkman UK heeft gekozen. Zijn ervaring in business development past perfect bij het verder uitrollen van de nieuwe strategie. Ik heb dan ook alle vertrouwen in Andrew.”

De komende tijd staat in het teken van het beter leren kennen van de organisatie en de branche. Andrew kijkt ernaar uit om klanten te ontmoeten zodra de situatie dat toelaat. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we verder kunnen bouwen aan een toekomstbestendige en stabiele service voor al onze klanten. Ik heb het geluk samen te mogen werken met een toegewijd, sterk verkoopteam en zeer ervaren productspecialisten.”

Bron:

Deel artikel