Ammerlaan-Sosef breidt uit met nieuwe generatie

Ammerlaan-Sosef breidt uit met nieuwe generatie

Met groot genoegen kondigt Ammerlaan-Sosef aan dat het familiebedrijf wordt versterkt door twee nieuwe leden van de directie: Maurice Rijploeg en Sander Ammerlaan, de jongere generatie van de familie.

Hun toetreding maakt de directie niet alleen completer en veelzijdiger, maar ook verfrissend jonger. In een tijd van snelle veranderingen en toenemende complexiteit binnen het ondernemerschap, is hun komst meer dan welkom.

Sander Ammerlaan deelt zijn motivatie om deel uit te maken van het bedrijf: "De uitdaging en het familiegevoel van Ammerlaan-Sosef spreken mij enorm aan en zijn redenen om op deze ‘(snel)trein’ te springen. Hoewel we graag de term 'partybus' zouden willen gebruiken, weten we dat het runnen van een dynamisch teeltbedrijf eerder gepaard gaat met spanning, pieken en hectiek. Gelukkig worden deze uitdagende dagen verzacht door een team van toegewijde medewerkers en geavanceerde machines die ons werk verlichten."

Maurice Rijploeg, 32 jaar oud, begon net als Sander als scholier en heeft zich ontpopt tot een gedreven ondernemer die graag de uitdaging aangaat. "Waarom niet in de tuin?", zegt hij enthousiast. Na een traject van 6 jaar, waarin ze van medewerker geleidelijk zijn doorgegroeid naar hun huidige leidinggevende rol binnen het bedrijf, onder begeleiding van Florpartners, is het MT opgericht en heeft Ammerlaan-Sosef een transformatie ondergaan op zowel operationeel naar strategisch vlak naar een steeds meer écht bedrijf.

"Met vier eigenaren in plaats van twee is de balans verbeterd. We vullen elkaar aan, met een combinatie van complementaire en gelijke eigenschappen. De gunfactor vormt de basis van ons succesvolle partnerschap, vergelijkbaar met de band tussen broers. Alles wat we doen, halen we eerst door onze ‘FUNnel’ (trechter) om ervoor te zorgen dat het past bij Ammerlaan-Sosef."

 

Bron:

Deel artikel



Meest gelezen